|
Pytania i odpowiedzi |
| Autor |
Wiadomość |
mrSin
Kult...

|
Wysłany: 2009-02-20, 22:09 Pytania i odpowiedzi
|
|
|
| Temat założony szczególnie z myślą o początkujących graczach, Kult do najłatwiejszych nie należy zasady, karty bywają częstokroć wieloznaczne. Pokrótce Wyjadacze pomagają początkującym, sobie nawzajem a czasem na odwrót. |
_________________ Reality as you know it, is a lie... |
|
|
|
 |
Gothmog

|
Wysłany: 2009-02-21, 12:55
|
|
|
To może ja zadam pierwsze pytanie;)
Jeszcze nie miałem okazji zagrać w KULT, ale od jakiegoś czasu mam zamiar bliżej zaznajomić się z tą grą. Moje pytanie jest następujące: czy gdzieś w necie można znaleźć polską instrukcję? |
|
|
|
 |
mrSin
Kult...

|
Wysłany: 2009-02-21, 21:51
|
|
|
| Będzie ciężko, nie tak dawno sam szukałem takowej i skończyło się to fiaskiem. Niestety nie dysponuję skanerem więc nie bardzo mam możliwości pomocy. Może Gimiak znajdzie wolną chwilkę i zeskanuje instrukcję, generalnie warto byłoby przeprowadzić takowy zabieg do wszystkich "martwych" gier, których dotyczy niniejsze forum. |
|
|
|
 |
Gothmog

|
Wysłany: 2009-02-24, 21:18
|
|
|
| W takim razie przyłączam się do prośby o zeskanowanie instrukcji. Ewentualnie sam mogę się tego podjąć - mam skaner, więc myślę że bez problemu mógłbym przerobić tą instrukcję na .pdf. |
|
|
|
 |
Gimiak
Administrator

|
Wysłany: 2009-02-25, 07:41
|
|
|
| Gdybym takową instrukcję posiadał, to już dawno umieszczona zostałaby w serwisie. Jeżeli zeskanujesz do pdfa, to mogę ją wrzucić na serwer. Myślę, że wiele osób będzie za nią wdzięcznych. |
_________________ Lizardmen [WFB] - 5000 pkt
Blood Angels [W40K] - 1500 pkt
Szukasz bitsów? Kliknij tutaj.
 |
|
|
|
 |
mrSin
Kult...

|
Wysłany: 2009-02-25, 08:55
|
|
|
| Tyle, że tu nie obejdzie się bez zakupu startera i związanego z tym ryzyka. Gothmog, apelujemy do ciebie, pomóż fanom Kult i sobie ;) |
|
|
|
 |
Gothmog

|
Wysłany: 2009-02-26, 00:01
|
|
|
| Jak tylko uda mi się gdzieś dorwać podstawkę z instrukcją, to postaram się wygospodarzyć trochę wolnego czasu i przerobić ją na wersję "elektroniczną" |
|
|
|
 |
|
|