mrocznyraj.pl Strona Główna mrocznyraj.pl

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Film, który ostatnio oglądałem to...
Autor Wiadomość
loler 
Adam

Wysłany: 2009-06-20, 19:41   

Mi się Terminator 4 bardzo podobał, tak jak poprzednie części. To co Gimiak powiedział to racja, jest trochę błędów ale film i tak jest mega. Efekty na świetnym poziomie, muzyka bardzo klimatyczna a gra aktorów nawet niezła imo. Moim zdaniem co było nie tak to dobór aktorów. Nie pasowali zupełnie do tych z poprzedniej części. Np Kyle: tu miał ciemne włosy i raczej wyglądał na typowego słabiaka a w 1 części był wykokszonym blondynem. Connor to już w ogóle przeciwieństwo tego z 3 części. Kathrine (tak się chyba żona connora nazywała) była zdecydowanie za młoda... Ale to wszystko szczegóły, które w sumie nie wpływają jakoś na oglądanie filmu, jednak mogli lepiej dobrać aktorów...
Ode mnie film ma 8,5/10 a terminator jako całość (4 części) to 9/10 :-)

Miodek 
Noobz

Wysłany: 2009-07-01, 19:47   

Niestety T4 w ogóle, ani trochę, wcale, null nie ma klimatu jedynki czy dwójki nawet. Jak dla mnie to to nie wypał jak T3 a kiedy widzę już Bale'a w 146 filmie z jego udziałem w tym miesiacu.... Szkoda gadać.
Ja sobię ostatnio przypomniałem Babel(mistrzostwo)oraz obejrzałem Drogę do PRzebaczenia, film przewidywalny jak 150 - zmarnowany bardzo dobrze rokujący scenariusz - lecz warto obejrzeć, choćby ze względu na grę aktorów(młodych! Witaj nadziejo), która stała na zaskakująco wysokim poziomie(choć, po namyśle, to po Ruffalo i "Finiksie"-nie pamiętam jak się jego nazwisko pisało-mozna było się spodziewać raczej dobrej niż złej gry)

Gimiak 
Administrator

Wysłany: 2009-08-10, 12:54   

Byłem ostatnio na G.I.Joe. Film... no cóż, specyficzny. Generalnie non stop się coś dzieje, dużo przesadzonej akcji. Końcówka jednak przebiła wszystko. Jeżeli chcecie zobaczyć nową odsłonę klasycznej serii Gwiezdnych Wojen (IV-VI), to zapraszam do kina. Ja się wczoraj bardzo ubawiłem.

Szukasz bitsów? Kliknij tutaj.

czys
Tomek

Wysłany: 2009-10-09, 22:45   

G.I. Joe widziałem i jak dla mnie to jeden z gorszych filmów 2009r. Efektów dużo, ale dość słabych, fabuła standardowa jak na hoolywood, słabe dialogi i gra aktorska.
Za to Bękarty wojny bardzo dobre, zresztą jak każdy film Quentina. Jedyne do czego się przyczepię to ścieżka dzwiękowa- dobra, ale nie zapada w pamięci jak ścieżki z innych jego produkcji.

Redav coś wspominał że można by zorganizować "forumowy" wypad na district-9. Pasowało by wam w piątek za tydzień?

Wapniak 
Dominus Invincibilis

Wysłany: 2009-10-09, 22:55   

Dystrykt 9 widziałem - polecam. Film trochę egzystencjonalny, ale łubudu i efekty też są. 8-) Dla każdego coś miłego.

Blood for the Blood... Angels?

Aktualnie mam przestój w malowaniu.

loler 
Adam

Wysłany: 2009-10-10, 14:16   

Moim zdaniem Bękarty wojny były strasznie słabe;p jakoś mi nie podpasowaly
a na D-9 chętnie pójdę

Gimiak 
Administrator

Wysłany: 2009-10-10, 18:37   

Chętnie bym się przeszedł na Dystrykt. Najlepiej jak najszybciej. :mrgreen:

Gimiak 
Administrator

Wysłany: 2009-12-02, 14:22   

Ostatnio oglądałem Spider-mana 3. Po 20 minutach pożałowałem wydanych 10 zł. Oby było mniej takich filmów. Dużo piany, a treść żałosna.

czys
Tomek

Wysłany: 2010-04-05, 22:29   

Widziałem sobie pierwszą z trzech części filmu "death note" na podstawie anime (mangi pewnie też), o tej samej nazwie. W sumie polecam fanom serii animowanej, film w niewielkim stopniu różni się od oryginału, ale fajnie jest zobaczyć całą historię z prawdziwymi ludźmi ;-)

Vaati_v23 
Ultramarine

Wysłany: 2010-04-07, 19:11   

ostatnio ( po raz kolejny ) oglądałęm " Surogatów".przyznam że to jeden z filmów,który bardzo mi przypadł do gustu. fabuła i akcja przemyślana i bardzo dobrze zrealizowana. poprostu cudo!

Mam duże smaczki APOKALIPTYCZNO-PODOBNE

Zainteresowanych pisac na gg!

Odpowiedz do tematu